delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Suc de iarba de grâu liofilizat, Transylvanian Miracle (Erdélyi Csoda), 180 capsule - Family Pack

477.00 RON
-12%
419.76 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
8 bucăți pe stoc.
SUCUL DE GRÂU SPELTA VERDE Sucul de grâu verde este un suc proaspăt presat din frunzele grâului spelta BIO care este, mai apoi, congelat. Acest suc de grâu spelta verde nu conţine chimicale, fiind obţinut din grâu spelta cultivat natural, pe un teren închis şi este adesea denumit “sângele verde”, conţinând multe ingrediente active pe lângă clorofilă. Ar trebui să se consume în formă presată, întrucât planta cu fibre de celuloză nu este digerabilă pentru stomacul omului. Pe parcursul procesării, se obţin cele mai importante ingrediente, cum ar fi vitaminele şi enzimele, ceea ce îl face potrivit consumului. Sucul de grâu verde reacţionează relativ repede la contactul cu oxigenul, deci, metoda de conservare a ingredientelor active şi de stopare a acestui proces este congelarea. Liofilizare: Liofilizarea este un procedeu de conservare, constand din sublimarea apei cu ajutorul vidului. Avantajul acestei metode este faptul ca fructele isi pastreaza toate proprietatile nutritive. Prin procesul numit liofilizare, extragem 99.99% din conţinutul de apă din sucul de grâu verde congelat, obţinând astfel doar ingredientele active (clorofila, enzimele, vitaminele şi mineralele). Cea mai bună metodă de conservare cunoscută azi este liofilizarea, acest proces permiţând conservarea alimentelor timp de 20-25 de ani, fără a se folosi conservanţi şi aditivi. În urma liofilizării, pulberea de grâu verde este ambalată în capsule vegane, ceea ce o ţine departe de efectele de descompunere ale mediului (umezeală, oxigen, alte tipuri de contaminări). Capsula de suc de grâu verde liofilizat nu este medicament, fiind considerat aliment sau, folosind un termen foarte la modă: este un hiper extra super aliment  TRĂIŢI SĂNĂTOS! Astăzi, oamenii au o viaţă stresantă şi trăiesc în ritm alert, mănâncă dezordonat, consumă puţine legume şi fructe, ceea ce cauzează ulterior boli, fie afecţiuni vasculare sau anemie. Mulţi consideră sucul de grâu verde ca fiind alimentul cel mai nutritiv şi cel mai tămăduitor din lume. Pe lângă clorofilă, acesta conţine, de asemenea, minerale active, proteine, vitamine şi oligoelemente. Semnele de detoxifiere pot fi urina mai închisă la culoare, scaun mai moale, oboseală, acestea semnalând începutul procesului de detoxifiere. Fiecare organism reacţionează diferit la procesul de detoxifiere. Prin detoxifiere, putem constata o îmbunătăţire a tonusului, putem fi mai puţin epuizaţi, putem avea mai multă energie, iar corpul nostru devine mai rezistent la boli. Efectele benefice ale sucului de grâu spelta verde. Când se recomandă consumul acestuia ? -Previne bolile -Contribuie la hematogeneză -Îmbunătăţeşte oxigenarea -Detoxifică -Oboseală şi epuizare -Întăreşte sistemul imunitar -Probleme de digestive, alte probleme stomacale -Creşte apetitul în caz de lipsă de poftă de mâncare -Probleme cu greutatea -Contribuie la alcalinizare -În caz de tumori, ajută la restabilirea sistemului imunitar -Înainte, în timpul şi după chimioterapie Ce conţine sucul de grâu verde? Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K etc. Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri) Enzime care au următoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grăsimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerării proteinelor şi amidonului, încetinirea procesului de îmbătrânire, etc. Aminoacizi: conţine toţi aminoacizii necesari, esenţiali pentru organismul uman, în proporţia potrivită (proteinele conţin aminoacizi) Clorofilă: responsabilă pentru culoarea verde a plantelor, însă nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajută la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscută şi ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic. ADMINISTRARE Doza iniţială recomandată este de 1 capsula pe zi. În caz de boală 3 pe zi, putând fi crescută la 4 sau 6 capsule pe zi, la nevoie. A se administra dimineaţa pe stomacul gol (întreaga doză zilnică) în puţin lichid şi nu consumaţi alte alimente sau lichide timp de 15-20 minute. Pentru un efect așteptat trebuie folosiți minim 3 luni. Administrarea poate fi oprită în orice moment. Nu are efecte secundare cunoscute, putând fi deci administrat continuu.   DEPOZITARE A se păstra departe de lumină la 0-30 °C.   ATENŢIE Descrierea nu înlocuieşte consultul medical specializat. Vă rugăm să cereţi opinia medicului Dumneavoastră înainte de a-l administra. Este foarte important consumul constant de apă pură. Consumaţi cel puţin 2-3 l de apă pură (apă de izvor, apă cu osmoză inversă, apă purificată) Semnele de detoxifiere pot fi urina mai închisă la culoare, cu miros înţepător, scaun mai moale, oboseală, acestea semnalând începutul procesului de detoxifiere. Clorofila este unul din cele mai importante ingrediente din sucul de grâu verde, fiind cunoscută ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic. Persoanele alergice la gluten îl pot consuma, sucul de grâu spelta verde nu conţine gluten. De ce să alegeţi sucul de grâu spelta verde bio liofilizat? 100% suc de grâu verde Este obţinut din ingrediente de calitate excepţională, controlată din surse controlate Efectele sale benefice sunt cunoscute şi salutate de secole Nu conţine ingredient artificial, potenţiatori de gust sau culoare Nu conţine conservanţi Se produce cu respectarea celor mai stricte condiţii sanitare După procesul de congelare rapidă, urmat de procesul de liofilizare, toate vitaminele şi enzimele valoroase se păstrează în aceste capsule vegane.   Consumul sucului de grâu verde congelat rapid în cazul unor afecţiuni nu înlocuieşte terapia şi medicaţia prescrisă de medic. Pe lângă acestea, se va folosi doar ca tratament complementar.

SUCUL DE GRÂU SPELTA VERDE

Sucul de grâu verde este un suc proaspăt presat din frunzele grâului spelta BIO care este, mai apoi, congelat. Acest suc de grâu spelta verde nu conţine chimicale, fiind obţinut din grâu spelta cultivat natural, pe un teren închis şi este adesea denumit “sângele verde”, conţinând multe ingrediente active pe lângă clorofilă. Ar trebui să se consume în formă presată, întrucât planta cu fibre de celuloză nu este digerabilă pentru stomacul omului.

Pe parcursul procesării, se obţin cele mai importante ingrediente, cum ar fi vitaminele şi enzimele, ceea ce îl face potrivit consumului. Sucul de grâu verde reacţionează relativ repede la contactul cu oxigenul, deci, metoda de conservare a ingredientelor active şi de stopare a acestui proces este congelarea.

Liofilizare:

Liofilizarea este un procedeu de conservare, constand din sublimarea apei cu ajutorul vidului. Avantajul acestei metode este faptul ca fructele isi pastreaza toate proprietatile nutritive.

Prin procesul numit liofilizare, extragem 99.99% din conţinutul de apă din sucul de grâu verde congelat, obţinând astfel doar ingredientele active (clorofila, enzimele, vitaminele şi mineralele). Cea mai bună metodă de conservare cunoscută azi este liofilizarea, acest proces permiţând conservarea alimentelor timp de 20-25 de ani, fără a se folosi conservanţi şi aditivi.

În urma liofilizării, pulberea de grâu verde este ambalată în capsule vegane, ceea ce o ţine departe de efectele de descompunere ale mediului (umezeală, oxigen, alte tipuri de contaminări).

Capsula de suc de grâu verde liofilizat nu este medicament, fiind considerat aliment sau, folosind un termen foarte la modă: este un hiper extra super aliment 

TRĂIŢI SĂNĂTOS!

Astăzi, oamenii au o viaţă stresantă şi trăiesc în ritm alert, mănâncă dezordonat, consumă puţine legume şi fructe, ceea ce cauzează ulterior boli, fie afecţiuni vasculare sau anemie. Mulţi consideră sucul de grâu verde ca fiind alimentul cel mai nutritiv şi cel mai tămăduitor din lume. Pe lângă clorofilă, acesta conţine, de asemenea, minerale active, proteine, vitamine şi oligoelemente.

Semnele de detoxifiere pot fi urina mai închisă la culoare, scaun mai moale, oboseală, acestea semnalând începutul procesului de detoxifiere. Fiecare organism reacţionează diferit la procesul de detoxifiere. Prin detoxifiere, putem constata o îmbunătăţire a tonusului, putem fi mai puţin epuizaţi, putem avea mai multă energie, iar corpul nostru devine mai rezistent la boli.

Efectele benefice ale sucului de grâu spelta verde. Când se recomandă consumul acestuia ?

-Previne bolile

-Contribuie la hematogeneză

-Îmbunătăţeşte oxigenarea

-Detoxifică

-Oboseală şi epuizare

-Întăreşte sistemul imunitar

-Probleme de digestive, alte probleme stomacale

-Creşte apetitul în caz de lipsă de poftă de mâncare

-Probleme cu greutatea

-Contribuie la alcalinizare

-În caz de tumori, ajută la restabilirea sistemului imunitar

-Înainte, în timpul şi după chimioterapie

Ce conţine sucul de grâu verde?

Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K etc.

Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)

Enzime care au următoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grăsimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerării proteinelor şi amidonului, încetinirea procesului de îmbătrânire, etc.

Aminoacizi: conţine toţi aminoacizii necesari, esenţiali pentru organismul uman, în proporţia potrivită (proteinele conţin aminoacizi)

Clorofilă: responsabilă pentru culoarea verde a plantelor, însă nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajută la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscută şi ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic.

ADMINISTRARE

Doza iniţială recomandată este de 1 capsula pe zi. În caz de boală 3 pe zi, putând fi crescută la 4 sau 6 capsule pe zi, la nevoie. A se administra dimineaţa pe stomacul gol (întreaga doză zilnică) în puţin lichid şi nu consumaţi alte alimente sau lichide timp de 15-20 minute. Pentru un efect așteptat trebuie folosiți minim 3 luni. Administrarea poate fi oprită în orice moment. Nu are efecte secundare cunoscute, putând fi deci administrat continuu.

 

DEPOZITARE

A se păstra departe de lumină la 0-30 °C.

 

ATENŢIE

Descrierea nu înlocuieşte consultul medical specializat. Vă rugăm să cereţi opinia medicului Dumneavoastră înainte de a-l administra.

Este foarte important consumul constant de apă pură. Consumaţi cel puţin 2-3 l de apă pură (apă de izvor, apă cu osmoză inversă, apă purificată)

Semnele de detoxifiere pot fi urina mai închisă la culoare, cu miros înţepător, scaun mai moale, oboseală, acestea semnalând începutul procesului de detoxifiere.

Clorofila este unul din cele mai importante ingrediente din sucul de grâu verde, fiind cunoscută ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic.

Persoanele alergice la gluten îl pot consuma, sucul de grâu spelta verde nu conţine gluten.

De ce să alegeţi sucul de grâu spelta verde bio liofilizat?

100% suc de grâu verde

Este obţinut din ingrediente de calitate excepţională, controlată din surse controlate

Efectele sale benefice sunt cunoscute şi salutate de secole

Nu conţine ingredient artificial, potenţiatori de gust sau culoare

Nu conţine conservanţi

Se produce cu respectarea celor mai stricte condiţii sanitare

După procesul de congelare rapidă, urmat de procesul de liofilizare, toate vitaminele şi enzimele valoroase se păstrează în aceste capsule vegane.

 

Consumul sucului de grâu verde congelat rapid în cazul unor afecţiuni nu înlocuieşte terapia şi medicaţia prescrisă de medic. Pe lângă acestea, se va folosi doar ca tratament complementar.



Abonează-te la newsletterul magazinului Liofilizat
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare