delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Emocio 7.84, living microflora, EMTECH, 1000 ml

120.00 RON
-5%
114 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
4 bucăți pe stoc.
Emóció 7.84 este un supliment nutritiv lichid fermentat, unic, cu conținut de floră activă de microorganisme și extracte de fructe cu proprietăți antioxidante cunoscute: vișine, struguri negri, coacăze negre, cu ingrediente exclusiv 100% naturale, cu recomandarea Asociației Naturopaților Maghiare. Prin intermediul multitudinii de microorganisme conținute, băutura emóció 7.84 susține blând restabilirea echilibrului florei intestinale, procesele metabolice și sprijină sistemul imunitar în mod natural. Consumul poate ajuta în: – reflux, hiperaciditate gastrică, balonare, inflamația colonului, gastrită– influențează pozitiv constipația și diareea– ameliorează efectele adverse neplăcute ale tratamentului cu antibiotice,– susține în mod natural sistemul imunitar,– reduce simptomele anumitor boli inflamatorii intestinale Mai multe miliarde de microorganisme în doza zilnică! Numeroase feluri de microorganisme rezistente la aciditatea gastrică (de exemplu: Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae) în număr mare de germeni. Cum funcționează? Preparatul este foarte bogat în acizi esențiali care se formează în timpul fermentației. În plus, conține flavonoide, vitamine, minerale și oligoelemente care susțin flora intestinală și întregul organism. Ingredientele active ale preparatului ajută la restabilirea armoniei în organismul viu, sporind eficacitatea mecanismului natural de apărare al organismului și îmbunătățind procesele metabolice sănătoase. Doza zilnică recomandată: Un flacon este doza pe o lună a unui adult. – pentru adulți pentru întărirea imunității, prevenție: 20-30 ml de 1-2 ori,– pentru adulți în caz de boală: 30 ml de două ori– pentru copiii mici: 5 ml de 1-2 ori– pentru copiii mai mari: 10 ml de 1-2 ori (pentru adolescenți se poate administra doza adultului). Produsul poate fi consumat sub formă de concentrat sau diluat cu 200 ml de lichid. Notă: Depozitați între 5 și 25 ° C. Nu refrigerați după deschidere. Produsul, care conține microorganisme vii active, își poate schimba mirosul și gustul, poate deveni fibros sau sedimentar – toate acestea fiind proprietăți care indică fenomene de viață continuă. Ambalaj: 1000 ml Nr. Notificare SNPMAPS AA 14395

Emóció 7.84 este un supliment nutritiv lichid fermentat, unic, cu conținut de floră activă de microorganisme și extracte de fructe cu proprietăți antioxidante cunoscute: vișine, struguri negri, coacăze negre, cu ingrediente exclusiv 100% naturale, cu recomandarea Asociației Naturopaților Maghiare.

Prin intermediul multitudinii de microorganisme conținute, băutura emóció 7.84 susține blând restabilirea echilibrului florei intestinale, procesele metabolice și sprijină sistemul imunitar în mod natural.

Consumul poate ajuta în:

– reflux, hiperaciditate gastrică, balonare, inflamația colonului, gastrită
– influențează pozitiv constipația și diareea
– ameliorează efectele adverse neplăcute ale tratamentului cu antibiotice,
– susține în mod natural sistemul imunitar,
– reduce simptomele anumitor boli inflamatorii intestinale

Mai multe miliarde de microorganisme în doza zilnică! Numeroase feluri de microorganisme rezistente la aciditatea gastrică (de exemplu: Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae) în număr mare de germeni.

Cum funcționează?

Preparatul este foarte bogat în acizi esențiali care se formează în timpul fermentației.

În plus, conține flavonoide, vitamine, minerale și oligoelemente care susțin flora intestinală și întregul organism.

Ingredientele active ale preparatului ajută la restabilirea armoniei în organismul viu, sporind eficacitatea mecanismului natural de apărare al organismului și îmbunătățind procesele metabolice sănătoase.

Doza zilnică recomandată:

Un flacon este doza pe o lună a unui adult.

– pentru adulți pentru întărirea imunității, prevenție: 20-30 ml de 1-2 ori,
– pentru adulți în caz de boală: 30 ml de două ori
– pentru copiii mici: 5 ml de 1-2 ori
– pentru copiii mai mari: 10 ml de 1-2 ori (pentru adolescenți se poate administra doza adultului).

Produsul poate fi consumat sub formă de concentrat sau diluat cu 200 ml de lichid.

Notă: Depozitați între 5 și 25 ° C. Nu refrigerați după deschidere. Produsul, care conține microorganisme vii active, își poate schimba mirosul și gustul, poate deveni fibros sau sedimentar – toate acestea fiind proprietăți care indică fenomene de viață continuă.

Ambalaj: 1000 ml

Nr. Notificare SNPMAPS AA 14395Abonează-te la newsletterul magazinului Liofilizat
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare