delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

Több ezer honlap kínál számtalan tippet és trükköt arra, hogy miként folytassunk egészséges életmódot. Mindenki a számára legmegfelelőbb módszert, étrendet vagy életmódváltást keresi. Rájöttünk, hogy az őseink által használt módszerekhez való visszatérés jelenti a legbiztosabb forrást, amelyeket a 21. század ritmusához, életstílusához és technológiáihoz tudunk igazítani. Így jutottunk el az egyik legtáplálóbb növényhez, amelynek számos gyógyhatása ismert, ez pedig nem más, mint a búzafű.

Az emberiség az ősidők óta végez arra irányuló kísérleteket, hogy mindent kiderítsen az őt körülvevő világról. Az elődeink megpróbálták megérteni az apró részleteket, értéket akartak rendelni valamennyi növényhez, állathoz, fűszálhoz, fához, és megtalálni az arany középutat a között, hogy mi működik és mi nem, ügyelve arra, hogy ne ártsanak a természetnek. Különféle ételeket kóstoltak – állatokat és növényeket –, és felismerték, hogy mi az, ami finom és ugyanakkor tápláló, és mi az, ami nem. Így fedezték fel a természet csodáit és áldásait – rájöttünk, hogy ezeknek köszönhetően képesek vagyunk felépülni a betegségekből. Voltak azonban olyan bogyók és növények, amelyek mérgezőek és halálosak voltak. Bizonyos azonban az, hogy soha nem adtuk fel a próbálkozást, hogy a természet által nyújtott kincseket a mindennapi életben való túlélésben, élvezetben vagy egyszerűen boldogulásban hasznosítsuk.

Image 4


Manapság számos olyan gyógymód közül lehet választani, amelyek visszavisznek a természet alapjaihoz, és amelyek sikeresek. Tehát biztos az, hogy az embereknek szükségük van a természetre, és a természetnek szüksége van az emberekre. Ezért a mi felelősségünk, hogy ne tegyünk kárt semmiben, ami hasznos a számunkra.

Itt, Székelyföldön szerencsésnek tekinthetjük magunkat, mivel olyan helyen élünk, ahol az embernek a természetre gyakorolt hatása még nem tekinthető jelentős mértékűnek. A legelőinken és a réteken mindent megtalálunk, ami egészséges és a környezet számára hasznos. Szerénységtől és alázattól vezérelve, a természet hatalmasságának felismerésével őseink mindig igyekeztek megbizonyosodni arról, hogy csak olyasmit vesznek el a természetből, amellyel nem tesznek kárt benne, és ami még helyettesíthető.

Ezt a tudást átadták nekünk is, így az egyik küldetésünk az lett, hogy ezt a mentalitást terjesszük és gyakoroljuk, mivel további évezredeken át kívánjuk élvezni az erdélyi csodákat. Szeretnénk fenntartani a természet iránti szeretet és a természetvédelem tudatosságát, ezért jobban meg akarjuk érteni és gyakorlatba akarjuk ültetni az őseinktől örökölt technológiákat és ismereteket, miközben a 21. század technikáit is bevetjük. Hisz korunk emberei eltérő ütemben és más környezetben élnek, mint őseik. A mai emberek érzékenyebben reagálnak a stresszre, és felgyorsult az életritmusuk, mivel a technológia az élet minden szegmensébe beszivárgott. Egyre kevésbé fogyasztunk feldolgozatlan termékeket (abban a korban élünk, amikor az ökológiai fogalom már nem hordozza az ökológiai jelentést), növényeket és zöldségeket, ez a magatartás idővel betegségeket eredményezhet. Termékeink, amelyek az őseink tudását és a mai technológiákat ötvözik, éppen e probléma megoldására szolgálnak. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabban és legtudatosabban állítsuk elő ezeket, valamint megvédjük és megmentsük környezetünket.

Image 4

A búzafűt sokan a legtöbb gyógyászati tulajdonsággal rendelkező legtáplálóbb élelmiszernek tekintik, mivel a klorofill mellett számos aktív ásványi anyagot, fehérjét, enzimet és vitamint tartalmaz. Gyógyászati előnyei több betegség megelőzését, az immunrendszer erősítését, a szervezet oxigénellátásának javítását, a szervezet méregtelenítését, az étvágy növelését, az emésztést segítik elő, enyhítik a gyomorproblémákat, bizonyos rákbetegségek esetén pedig segítik az immunrendszer megerősítését és a betegség elleni küzdelmet.

A búzafűlevet liofilizálással, azaz fagyasztva szárítással állítjuk elő, amely hosszú távú eltarthatóságot biztosít a kipréselt lé számára, megőrzi a hőmérsékletre érzékeny anyagok biológiai aktivitását, miközben a visszaoldhatósági tulajdonságait is megtartja, ezért az összes enzim és vitamin a végtermékben marad. Nyersanyagainkat a legjobb és ellenőrzött forrásokból vásároljuk, és igyekszünk a lehető legtöbb ökológiai nyersanyagot összegyűjteni. A feldolgozási szakaszban nem használunk mesterségesen előállított anyagokat, ízfokozó vagy színezőanyagokat, termékeink továbbá tartósítószerektől is mentesek.

Kiegyensúlyozott étrendben fogyasztva látványos javulást eredményez, sok energiát ad, serkenti immunrendszerünket, növeli az erőnlétünket és állóképességünket.

Jó egészséget kívánunk!

Iratkozz fel a(z) Liofilizat hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás