delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

Információk

Image 1

Összeállítottuk a zöld búzával és annak felhasználásával kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket.

Ha itt nem talál választ, kérjük lépjen kapcsolatba velünk! • Liofilizarea este o metodă de conservare care se bazează pe eliminarea apei din alimente prin sublimarea sub vid, inhibând astfel dezvoltarea florei bacteriene. Procesul de liofilizare presupune congelarea alimentului şi apoi eliminarea completă a apei prin procesul de sublimare (apa trece din starea de gheaţă direct în starea de vapori) în condiţii de vid. Avantajele acestei metode de conservare sunt faptul că alimentele îşi păstrează nealterate proprităţile nutritive (acest lucru nu se întâmplă în cazul majorităţii tratamentelor termice), şi faptul că alimentele pot fi rehidratate foarte uşor şi rapid atunci când sunt puse în apă. Un alt avantaj este că liofilizarea reduce semnificativ spaţiul ocupat de alimente.

  • Previne bolile
  • Contribuie la hematogeneză
  • Îmbunătăţeşte oxigenarea
  • Detoxifică
  • Oboseală şi epuizare
  • Întăreşte sistemul imunitar
  • Probleme de digestive, alte probleme stomacale
  • Creşte apetitul în caz de lipsă de poftă de mâncare
  • Probleme cu greutatea
  • Contribuie la alcalinizare
  • În caz de tumori, ajută la restabilirea sistemului imunitar
  • Înainte, în timpul şi după chimioterapie

  Da. Persoanele alergice la gluten pot să îl consume, întrucât sucul de grâu spelta verde nu conţine gluten.

  Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 RON. Sub 250 RON costul transport în teritoriul României 19 RON.

  După ce ați primit confirmarea prin e-mail a comenzii dvs., aceasta va fi livrată de noi și vă va fi livrată de către Poșta Română într-un termen estimativ de cel mult 2-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Sau 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin curierat rapid. In cazul În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

  Clientul se poate retrage, prin denunțare unilaterală, fără a fi nevoie să invoce vreun motiv, într-un termen de 14 de zile începând cu ziua livrării (ziua primirii coletului, așa cum este menționată pe dovadă de primire emisă de Poșta Română/firma curierat rapid).

  Dacă decide să se retragă, clientul este obligat să anunțe furnizorului, cel târziu în cea de-a 14-a zi calendaristică, calculată de la data livrării coletului (data livrării coletului și ziua când se împlinește termenul, intrând în calcul termenului de 14 de zile), printr-un e-mail scris către furnizor.

  În cazul retragerii, realizate cu îndeplinirea cerințelor de timp și de formă arătate mai sus, clientul este obligat să returneze produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, curate (fără însă să fi fost curatate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, în ambalajul în care au fost primite, în termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anunțarea deciziei de retragere (ziua anunțării retragerii și ziua împlinirii termenului, intrând în calculul acestuia), în una din următoarele modalități:

  - Prin intermediul Poștei Române; în cazul în care se returnează toate produsele, într-un singur colet, returul realizat în această modalitate este fără costuri de retur dacă preluarea se face de pe teritoriul României;

  - Prin intermediul unui curier, ales de client, la adresa furnizorului aşa cum e menţionată pe site; în acest caz clientul suportă taxele de curierat/costurile de retur;

  - Prin retur în fața locului la sediul furnizorului, fără aplicarea unor costuri/taxe de retur.

  În cazul în care au fost livrate seturi de produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice produs trebuie returnat trebuie sa fie nedeschis.

  În cazul în care produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită clientului de către furnizor. În termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data returnării produselor şi accesoriilor acestora, în stare corespunzătoare, conform celor arătate în acești Termeni şi Condiții, furnizorul va restitui clientului prețul acestora astfel cum a fost încasat, iar taxa de livrare plătită de client pentru Poșta Română/curierat rapid pentru livrarea produselor nu va fi rambursată clientului. În cazul care clientul alege să păstreze anumite produse şi să anuleze doar parțial comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată.

  Restituirea prețului şi a taxelor plătite de client pentru livrare se va face în aceeași modalitate în care aceste sume s-au primit, cu excepția plăților primite în numerar la livrare, care se vor restitui întotdeauna clientului prin transfer bancar, în contul pe care clientul este obligat să îl menţioneze în e-mailul scris către furnizor.

  Grâul verde este iarba tânără a plantei de grâu. Este considerată un super-aliment datorită proprietăţilor sale nutritive de excepţie.

  ADMINISTRARE

  Doza iniţială recomandată este de 1 capsulă pe zi. În caz de boală, 2 pe zi, putând fi crescută la 4-5 capsule pe zi, la nevoie. A se administra dimineaţa pe stomacul gol (întreaga doză zilnică) în puţin lichid şi nu consumaţi alte alimente sau lichide timp de 20-30 minute. Administrarea poate fi oprită în orice moment. Nu are efecte secundare cunoscute, putând fi deci administrat continuu.

  Sucul de grâu verde este un suc proaspăt presat din frunzele grâului spelta BIO care este, mai apoi, congelat brusc. Acest suc de grâu spelta verde nu conţine chimicale, fiind obţinut din grâu spelta cultivat natural, pe un teren închis şi este adesea denumit “sângele verde”, conţinând multe ingrediente active pe lângă clorofilă:

  • Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K
  • Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)
  • Enzime care au următoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grăsimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerării proteinelor şi amidonului, încetinirea procesului de îmbătrânire, etc.
  • Aminoacizi: conţine toţi aminoacizii necesari, esenţiali pentru organismul uman, în proporţia potrivită (proteinele conţin aminoacizi)
  • Clorofilă: responsabilă pentru culoarea verde a plantelor, însă nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajută la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscută şi ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic.
Iratkozz fel a(z) Liofilizat hírlevelére
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás