delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Zmeure liofilizate, Liofeel, 15 gr

15.00 RON
-10%
13.5 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
3 bucăți pe stoc.

Ca și multe alte fructe roșii, zmeura conține o cantitate mare de vitamina C și de antioxidanți, astfel participând la consolidarea sistemului imunitar. Ajută la menținerea glicemiei, scade tensiunea arterială și este un formidabil depurativ. Zmeura liofilizată poate fi folosită nu doar ca desert, dar și ca ingredient la prăjituri, shake-uri sau la un mic dejun sănătos (de ex., cu fulgi de ovăz).   Zmeure liofilizate 100% Liofilizarea este un procedeu de conservare, constand din sublimarea apei cu ajutorul vidului. Avantajul acestei metode este faptul ca fructele isi pastreaza toate proprietatile nutritive. Recomandam sa fie consumat de catre copii de peste 1 an. A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.

Ca și multe alte fructe roșii, zmeura conține o cantitate mare de vitamina C și de antioxidanți, astfel participând la consolidarea sistemului imunitar. Ajută la menținerea glicemiei, scade tensiunea arterială și este un formidabil depurativ. Zmeura liofilizată poate fi folosită nu doar ca desert, dar și ca ingredient la prăjituri, shake-uri sau la un mic dejun sănătos (de ex., cu fulgi de ovăz).

 

Zmeure liofilizate 100%

Liofilizarea este un procedeu de conservare, constand din sublimarea apei cu ajutorul vidului. Avantajul acestei metode este faptul ca fructele isi pastreaza toate proprietatile nutritive.

Recomandam sa fie consumat de catre copii de peste 1 an.

A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.Abonează-te la newsletterul magazinului Liofilizat
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare