Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

DEZODOR, Tünde Natura, 50 ml

32.00 RON
-5%
30.4 RON

Nincs készleten


Figyelem: Magyarországra is ingyenes kiszállítás 250 lejnél nagyobb rendelés fölött.Dezodorunk alumínium- és alkohol mentes, ezért nem irritálja a bőrt. A szódabikarbónának és az antibalteriális illóolajoknak köszönhetően pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat, illetve minimálisra csökkenti. Mindennapos használatra alkalmas.Összetevők: Bio rozmaring víz, Bio kókuszolaj, Növényi glicerin, Szódabikarbóna, B5-provitamin, Bio citrom illóolaj, Bio eukaliptusz illóolaj.INCI: rosmarinus officinalis water, cocos nucifera oil, glyceryn, bicarbonat sodium, panthenol, glyceryl stearate, Sodium bicarbonate, Citrus limon peel oil, eucaliptus globulus oil, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid.--------------------A manufaktúraKisüzemünk 2018 végén kezdte meg tevékenységét, Székelyföld szívében Székelydályában. Kialakításakor minden szükséges EU-s előírást figyelembe vettünk, így termékeink tökéletes higiéniai körülmények között gyártódnak, a megyei egészségügyi hatóságok jóváhagyásával. Krémeink kézzel készülnek, kis mennyiségben, így mindig frissek és valóban megőrzik kézműves jellegüket, hiszen nem nagyüzemi gépekkel és módszerekkel dolgozunk. Ennek megvan az előnye, hiszen így bennük van minden odaadásunk és szeretetünk.--------------------Mivel is foglalkozunk?Minden termékünk laborban bevizsgált, biztonsági adatlappal és CPNP számmal rendelkezik, ami annyit jelent, hogy szerepel az EU Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálján és megfelel az EU-s előírásoknak. Kencéink természetes anyagokat tartalmaznak, nagyrészt minősített bio összetevőket. Kerüljük az allergén anyagok használatát, ezért nincs a termékekben parfüm sem, kizárólag bio illóolajok. Tartósításra is a Bio kozmetikumokban engedélyezett tartósítószert alkalmazunk.
Kategóriák: Natúr kozmetikumok

Figyelem: Magyarországra is ingyenes kiszállítás 250 lejnél nagyobb rendelés fölött.

Dezodorunk alumínium- és alkohol mentes, ezért nem irritálja a bőrt. A szódabikarbónának és az antibalteriális illóolajoknak köszönhetően pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat, illetve minimálisra csökkenti. Mindennapos használatra alkalmas.

Összetevők: Bio rozmaring víz, Bio kókuszolaj, Növényi glicerin, Szódabikarbóna, B5-provitamin, Bio citrom illóolaj, Bio eukaliptusz illóolaj.

INCI: rosmarinus officinalis water, cocos nucifera oil, glyceryn, bicarbonat sodium, panthenol, glyceryl stearate, Sodium bicarbonate, Citrus limon peel oil, eucaliptus globulus oil, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid.


--------------------

A manufaktúra

Kisüzemünk 2018 végén kezdte meg tevékenységét, Székelyföld szívében Székelydályában. Kialakításakor minden szükséges EU-s előírást figyelembe vettünk, így termékeink tökéletes higiéniai körülmények között gyártódnak, a megyei egészségügyi hatóságok jóváhagyásával. Krémeink kézzel készülnek, kis mennyiségben, így mindig frissek és valóban megőrzik kézműves jellegüket, hiszen nem nagyüzemi gépekkel és módszerekkel dolgozunk. Ennek megvan az előnye, hiszen így bennük van minden odaadásunk és szeretetünk.

--------------------

Mivel is foglalkozunk?

Minden termékünk laborban bevizsgált, biztonsági adatlappal és CPNP számmal rendelkezik, ami annyit jelent, hogy szerepel az EU Kozmetikai Termékek Bejelentési Portálján és megfelel az EU-s előírásoknak. Kencéink természetes anyagokat tartalmaznak, nagyrészt minősített bio összetevőket. Kerüljük az allergén anyagok használatát, ezért nincs a termékekben parfüm sem, kizárólag bio illóolajok. Tartósításra is a Bio kozmetikumokban engedélyezett tartósítószert alkalmazunk.




A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 250 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data