delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Preparat microbiologic activ emBIO /1 l

30.00 RON

Stoc epuizat


Preparatul microbiologic activ emBIO creează un mediu în care prin intermediul activității microorganismelor primează descompunerea prin fermentație, iar procesele de putrefacție sunt suprimate. Astfel, prin susținerea proceselor fiziologice ale plantelor și crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea lor, se poate atinge un nivel de producție superior.Se inhibă răspândirea bolilor și a dăunătorilor, obținându-se o producție calitativ superioară și sănătoasă.Efectul pozitiv al preparatului microbiologic activ emBIO se poate observa chiar din primul an, și crește de-a lungul anilor. Paralel cantitatea de emBIO utilizată poate fi redusă.În acest produs s-au selecționat acele microorganisme: bacterii fotosintetizante, fermenți lactici, levuri, actinobacterii, fungi Phycomycota, care formează o relație de comensalism, potențându-și reciproc metabolismul și contribuind benefic la dezvoltarea plantelor și organismelor saprofite din sol cu care cohabitează.Se poate aplica pentru revitalizarea solului, inocularea, tratarea solului, compostare, tratarea culturilor de plante, stimularea formării tulpinilor.Se pot obține rezultate bune la utilizarea pentru plante de grădină, de cultură și ornamentale, care dezvoltă rădăcini mai puternice și rezistență la boli.Produsul poate fi utilizat atât în agricultura convențională, cât și în cea ecologică.Produsul emBIO este un îngrășământ bacterian inofensiv asupra sănătății și din punct de vedere nutrițional, nu conține organisme patologice sau modificate genetic. Este marcă înregistrată a societății EM Technology Hungary Kft (Autorizația de producție și comercializare nr. II-3107/5/2007, Certificatul de biocontrol nr. K-581/09).

Preparatul microbiologic activ emBIO creează un mediu în care prin intermediul activității microorganismelor primează descompunerea prin fermentație, iar procesele de putrefacție sunt suprimate. Astfel, prin susținerea proceselor fiziologice ale plantelor și crearea condițiilor optime pentru dezvoltarea lor, se poate atinge un nivel de producție superior.

Se inhibă răspândirea bolilor și a dăunătorilor, obținându-se o producție calitativ superioară și sănătoasă.

Efectul pozitiv al preparatului microbiologic activ emBIO se poate observa chiar din primul an, și crește de-a lungul anilor. Paralel cantitatea de emBIO utilizată poate fi redusă.

În acest produs s-au selecționat acele microorganisme: bacterii fotosintetizante, fermenți lactici, levuri, actinobacterii, fungi Phycomycota, care formează o relație de comensalism, potențându-și reciproc metabolismul și contribuind benefic la dezvoltarea plantelor și organismelor saprofite din sol cu care cohabitează.

Se poate aplica pentru revitalizarea solului, inocularea, tratarea solului, compostare, tratarea culturilor de plante, stimularea formării tulpinilor.

Se pot obține rezultate bune la utilizarea pentru plante de grădină, de cultură și ornamentale, care dezvoltă rădăcini mai puternice și rezistență la boli.

Produsul poate fi utilizat atât în agricultura convențională, cât și în cea ecologică.

Produsul emBIO este un îngrășământ bacterian inofensiv asupra sănătății și din punct de vedere nutrițional, nu conține organisme patologice sau modificate genetic. Este marcă înregistrată a societății EM Technology Hungary Kft (Autorizația de producție și comercializare nr. II-3107/5/2007, Certificatul de biocontrol nr. K-581/09).Abonează-te la newsletterul magazinului Liofilizat
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data