Vissza Ce este sucul de grâu verde?
Gyakran ismételt kérdések - 2018-04-25
Sucul de grâu verde este un suc proaspăt presat din frunzele grâului spelta BIO care este, mai apoi, congelat brusc. Acest suc de grâu spelta verde nu conţine chimicale, fiind obţinut din grâu spelta cultivat natural, pe un teren închis şi este adesea denumit “sângele verde”, conţinând multe ingrediente active pe lângă clorofilă:
- Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K
- Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)
- Enzime care au următoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grăsimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerării proteinelor şi amidonului, încetinirea procesului de îmbătrânire, etc.
- Aminoacizi: conţine toţi aminoacizii necesari, esenţiali pentru organismul uman, în proporţia potrivită (proteinele conţin aminoacizi)
- Clorofilă: responsabilă pentru culoarea verde a plantelor, însă nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajută la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscută şi ca antioxidant şi agent de detoxifiere puternic.