delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

GAL Peptide de Colagen din Peste – 150g

92.00 RON
-5%
87.4 RON
4294967295 bucăți pe stoc.

Acest produs de la GAL este colagen de peşte franţuzesc, Naticol, varianta cea mai digerabilă, unde mărimea peptidelor este sub 2000 Dalton, astfel este asimilat repede şi în totalitate. Diferenţa esenţială faţă de alte produse este că nu conţine NEU5Gc şi poate fii utilizat şi de persoanele cu dietă autoimună severă, care nu folosesc alimente de la mamifere chiar pentru prezenţa NEU5Gc în aliment. (colagenul de obicei este produs din piele de porc sau vită). Conţine mai multă glicină faţă de coalgenul de proc sau vită.Beneficiile colagenului pentru organismColagenul este esential pentru sanatate si are o serie de beneficii pentru majoritatea structurilor si a tesuturilor din organismul uman. Contribuie la:sanatatea oaselor si a articulatiilorsanatatea pulmonarasanatatea sistemului circulatorsanatatea sistemului gastrointestinalla sanatatea sistemului muscularla sanatatea ochilorla sanatatea tesuturilorla sanatatea pielii, a parului si a unghiilorAdministrare: 5-10 g/zi. Se poate şi mai mult dar nu prea are avantaj. Se poate amesteca în orie lichid, are gust neutru.Poate fi adăugat la orice aliment, chiar și intr-o supă fierbinte. Nu are gust, mai bine zis are unul neutru. Intr-o cană cu apă caldă, în lapte, lapte de cocos, îndulcit sau sezonat cu vanilie poate fi o băutură gustoasă. Împreună cu cereale sau într-un shake de banane poate da startul perfect ale diminețiilor.

Acest produs de la GAL este colagen de peşte franţuzesc, Naticol, varianta cea mai digerabilă, unde mărimea peptidelor este sub 2000 Dalton, astfel este asimilat repede şi în totalitate. Diferenţa esenţială faţă de alte produse este că nu conţine NEU5Gc şi poate fii utilizat şi de persoanele cu dietă autoimună severă, care nu folosesc alimente de la mamifere chiar pentru prezenţa NEU5Gc în aliment. (colagenul de obicei este produs din piele de porc sau vită). Conţine mai multă glicină faţă de coalgenul de proc sau vită.

Beneficiile colagenului pentru organism

Colagenul este esential pentru sanatate si are o serie de beneficii pentru majoritatea structurilor si a tesuturilor din organismul uman. Contribuie la:

  • sanatatea oaselor si a articulatiilor
  • sanatatea pulmonara
  • sanatatea sistemului circulator
  • sanatatea sistemului gastrointestinal
  • la sanatatea sistemului muscular
  • la sanatatea ochilor
  • la sanatatea tesuturilor
  • la sanatatea pielii, a parului si a unghiilor

Administrare: 5-10 g/zi. Se poate şi mai mult dar nu prea are avantaj. Se poate amesteca în orie lichid, are gust neutru.

Poate fi adăugat la orice aliment, chiar și intr-o supă fierbinte. Nu are gust, mai bine zis are unul neutru. Intr-o cană cu apă caldă, în lapte, lapte de cocos, îndulcit sau sezonat cu vanilie poate fi o băutură gustoasă. Împreună cu cereale sau într-un shake de banane poate da startul perfect ale diminețiilor.Abonează-te la newsletterul magazinului Liofilizat
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data